Halep: Da nisam smanjila grudi...

Možda ne bih ni bila broj jedan! Simona Halep otkrila je u intervjuu za 'Sports Illustrated' da veruje da joj je odluka da smanji grudi pomogla da danas bude prva teniserka sveta.

Tenis 31.05.2018 | 22:45
Halep: Da nisam smanjila grudi...
Rumunka se na operaciju odlučila još dok je bila maloletna, u aprilu 2009. godine, a već od tada isticala je da se sada oseća mnogo lagodnije na terenu, odnosno da su joj grudi pravile ogromne probleme i kod osnovnih udaraca.

"Kada sam se odlučila za takav potez, to sam uradila zbog tenisa i možda je baš to bilo važno na putu da danas budem prva igračica sveta. To je bila moja najveća žrtva, pošto na tenis nikada nisam gledala kao žrtvu jer ga zaista volim, a i nikada mi nije bilo teško da idem na treninge", otkrila je Halep.

Simona je u svojoj nameri napokon uspela devetog oktobra prošle godine, dok sada želi svoju prvu Grend Slem titulu. Početkom godine poražena je u finalu Australijan Opena, a sada se u Parizu nada trećoj sreći – posle neuspeha protiv Jelene Ostapenko prošle godine, kao i u velikom finalu u Bulonjskoj šumi 2014. od Marije Šarapove.

"Nisam ozlojeđena, zaista. Obožavam Pariz, Francuska je relativno blizu moje domovine, a tamo sam slavila i kao juniorka. Možda ću i živeti tamo. Tako da, volim baš sve u vezi Rolan Garosa i znam da ću ga jednog dana osvojiti, samo je potrebno da budem strpljiva i da verujem u uspeh".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar