ЛШ: Вардару фалило 18 секунди, добијамо новог првака!

Сјајне утакмица на Ф4 Лиге шампиона у рукомету и - неочекивано финале!

Остали спортови 27.05.2018 | 08:30
ЛШ: Вардару фалило 18 секунди, добијамо новог првака!
Нови првак Европе у рукомету биће из Француске!

На фајнал-фору ЕХФ Лиге шампиона, који се одржава у Келну, Нант је успео да слави против Пари сен Жермена 32:28 (17:14), а неколико сати касније сазнао да им је ривал у борби за титулу још један клуб из Француске - Монпеље!

Тим са југа славио је против актуелног шампиона Европе, македонског Вардара, који се није домогао свог другог финала - 28:27 (14:11).

Монпеље, који ће по други пут играти за трофеј (шампиони из 2003. године), водио је 27:25 на уласку у последња два минута меча, Вардар је показао своју моћ и успео да изједначи, али на само 18 секунди до краја победу Французима донео је Аргентинац Дијего Симонет.

Нанту је ово прво финале Лиге шампиона и направио је велико изненађење против скупоценог ПСЖ-а, а у том мечу Кирил Лазаров постао је и најбољи стрелац на финалним турнирима овог такмичења.

Славни Македонац је на коти "57", престигао је тако Филипа Јиху и Момира Илића, а сутра у финалу имаће шансу и да поправи овај скор.

Меч за треће место између ПСЖ-а и Вардара је на програму од 15.15, док се финале игра од 18 часова. Све преносе пратите на ТВ Арена Спорт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар