LŠ: Vardaru falilo 18 sekundi, dobijamo novog prvaka!

Sjajne utakmica na F4 Lige šampiona u rukometu i - neočekivano finale!

Ostali sportovi 27.05.2018 | 08:30
LŠ: Vardaru falilo 18 sekundi, dobijamo novog prvaka!
Novi prvak Evrope u rukometu biće iz Francuske!

Na fajnal-foru EHF Lige šampiona, koji se održava u Kelnu, Nant je uspeo da slavi protiv Pari sen Žermena 32:28 (17:14), a nekoliko sati kasnije saznao da im je rival u borbi za titulu još jedan klub iz Francuske - Monpelje!

Tim sa juga slavio je protiv aktuelnog šampiona Evrope, makedonskog Vardara, koji se nije domogao svog drugog finala - 28:27 (14:11).

Monpelje, koji će po drugi put igrati za trofej (šampioni iz 2003. godine), vodio je 27:25 na ulasku u poslednja dva minuta meča, Vardar je pokazao svoju moć i uspeo da izjednači, ali na samo 18 sekundi do kraja pobedu Francuzima doneo je Argentinac Dijego Simonet.

Nantu je ovo prvo finale Lige šampiona i napravio je veliko iznenađenje protiv skupocenog PSŽ-a, a u tom meču Kiril Lazarov postao je i najbolji strelac na finalnim turnirima ovog takmičenja.

Slavni Makedonac je na koti "57", prestigao je tako Filipa Jihu i Momira Ilića, a sutra u finalu imaće šansu i da popravi ovaj skor.

Meč za treće mesto između PSŽ-a i Vardara je na programu od 15.15, dok se finale igra od 18 časova. Sve prenose pratite na TV Arena Sport.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar