Изгледа да је готово!

Гризман одбио нови уговор и одлази у Барселону! Тако тврди мадридски радио Кадена СЕР.

Фудбал 25.05.2018 | 13:15
Изгледа да је готово!
Изгледа да је будућност феноменалног француског нападача Антоана Гризмана извесна, али не у Мадриду, већ у Барселони. Како јавља радио добро познати радио из главног града Шпаније, Кадена СЕР, Француз је одбио да потпише нови уговор са Атлетиком и очекује се да ускоро потпише за Барселону.

Гризманов актуелни уговор са освајачем Лиге Европе истиче на лето 2022. године, али у њему стоји излазна клаузула од округло 100.000.000 евра. Толико ће Каталонци морати да плате уколико желе да се домогну највећег појачања предстојећег прелазног рока у европском и светском фудбалу.

Да је растанак са Јорганџијама известан може се наслутити и након данашње презентације дресова за наредну сезону, где није било Гризмана, иако је убедљиво најпопуларнији играч међу присталицама Атлетико Мадрида и сасвим сигурно би представљао најбољу могућу маркетиншку мету за продају истих.

У сваком случају прича око трансфера сјајног француског репрезентативца се озбиљно захуктала и није искључено да читав посао буде завршен пре почетка Мундијала у Русији.

Гризман је у Атлетико Мадрид стигао 2014. године из Реал Сосиједада за 30.000.000 евра. У дресу Јорганџија је одиграо 208 мечева у свим такмичењима и постигао 112 голова.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар