Izgleda da je gotovo!

Grizman odbio novi ugovor i odlazi u Barselonu! Tako tvrdi madridski radio Kadena SER.

Fudbal 25.05.2018 | 13:15
Izgleda da je gotovo!
Izgleda da je budućnost fenomenalnog francuskog napadača Antoana Grizmana izvesna, ali ne u Madridu, već u Barseloni. Kako javlja radio dobro poznati radio iz glavnog grada Španije, Kadena SER, Francuz je odbio da potpiše novi ugovor sa Atletikom i očekuje se da uskoro potpiše za Barselonu.

Grizmanov aktuelni ugovor sa osvajačem Lige Evrope ističe na leto 2022. godine, ali u njemu stoji izlazna klauzula od okruglo 100.000.000 evra. Toliko će Katalonci morati da plate ukoliko žele da se domognu najvećeg pojačanja predstojećeg prelaznog roka u evropskom i svetskom fudbalu.

Da je rastanak sa Jorgandžijama izvestan može se naslutiti i nakon današnje prezentacije dresova za narednu sezonu, gde nije bilo Grizmana, iako je ubedljivo najpopularniji igrač među pristalicama Atletiko Madrida i sasvim sigurno bi predstavljao najbolju moguću marketinšku metu za prodaju istih.

U svakom slučaju priča oko transfera sjajnog francuskog reprezentativca se ozbiljno zahuktala i nije isključeno da čitav posao bude završen pre početka Mundijala u Rusiji.

Grizman je u Atletiko Madrid stigao 2014. godine iz Real Sosijedada za 30.000.000 evra. U dresu Jorgandžija je odigrao 208 mečeva u svim takmičenjima i postigao 112 golova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar