Леброн: Ја уморан?! Сви смо уморни!

Лу и Морис: Уморан је! Леброн Џејмс није желео да наглашава умор као један од фактора пораза Кливленда од Бостона (96:83) у петом мечу финала Истока НБА лиге.

Кошарка 24.05.2018 | 13:30
Леброн: Ја уморан?! Сви смо уморни!
Кавалирси су били немоћни у Масачусетсу, па ће у петак на свом паркету играти за опстанак у серији и "мајсторицу" у борби за четврто узастопно финале НБА.

"Уморан? Имао сам своје тренутке", рекао је Џејмс који је меч завршио са 26 поена (11/22 из игре, 1/6 тројке) уз десет скокова и пет асистенција, те шест изгубљених лопти. 

Најбољи играч Кавса није успео да покрене тим у последњем кварталу, у којем је постигао само два поена, па је у насловима после пораза кључна реч у вези с његовом игром била – умор. 

"Сви смо уморни у овом делу сезоне или истрошени. Добро сам. Нисам ја покренуо питање умора, него медији", додао је Џејмс. 

Међутим, потези и изјаве тренера Тајрона Луа указују на другачије. Извео је Џејмса крајем другог квартала, што је поприлично необично, потом и крајем треће, а онда га није увео на паркет ни на почетку одлучујућег квартала. 

"Изгледао ми је мало уморно. Не бринем се, спреман је он да још игра", рекао је Лу.