Одрбојавање до СП-а - Андрија Делибашић...

Крстајић јесте нов, али амбициозан! Хрватска потенцијално изненађење! Некадашњи нападач Партизана о очекивањима пред Светско првенство у Русији.

Фудбал 24.05.2018 | 14:45
Одрбојавање до СП-а - Андрија Делибашић...
Ишчекујући списак Младена Крстајића. Данас у 14 сати. Фудбалски народ у Србији на иглама. Кога ће звати? Кога неће? Андрија Делибашић је миран. Не сумња да ће његов некадашњи саиграч из Партизана извући максимум из екипе, каква год она била у Русији.

Сматра да имамо добар тим. Да је кључна наравно прва утакмица са Костариком. Да би Хрватска могла да представља потенцијално изненађење турнира. Уосталом, послушајте и сами шта је Делибашић рекао у нашој рубрици Одбројавање до Мундијала.



МИШЉЕЊЕ О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ И ГРУПИ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИ?

Пре свега, Србија је заслужено отишла на Мундијал. Имамо једну јаку репрезентацију.  Видећемо на крају тај финални списак. Имамо доста квалитетних, добрих играча који наступају за највеће европске клубове. Имамо тренера који је пун амбиција. Који је можда нови у овом послу, али познавајући њега знам колико је амбициозан извући ће максимум из екипе које одабере.

Група јака. Наравно чим је Бразил ту морамо дам кажемо да су они фаворити, али нама је кључна утакмица Костарика. Мада не треба стављати нашим играчима неко велико бреме, неко оптерећење да на првој утакмици морају да реше свој статус у групи. Међутим, мислим да јесте, можда не пресудна, али доста важна утакмица.

ФАВОРИТ ЗА ОСВАЈАЊЕ СП?

Кад погледамо где играју два најбоља играча на свету плус Бразил. Морамо онда да издвојимо ту Бразил, Аргентину, Шпанију негде, Португал. Видећемо. Водиће се велика битка између Аргентине и Бразила.

ПОТЕНЦИЈАЛНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ?

Јако ми је жао што нема Италије, али видели смо списак репрезентације Хрватске и баш пре неколико дана смо читали имена клубова где играју сви ти играчи из Хрватске. Они могу да буду неки фаворити из сенке. Уз наравно нас. Не треба ни нас отписивати.

КО БИ МОГАО ДА ИГРА У ФИНАЛУ У МОСКВИ?

Нека буде Србија Аргентина.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар