Odrbojavanje do SP-a - Andrija Delibašić...

Krstajić jeste nov, ali ambiciozan! Hrvatska potencijalno iznenađenje! Nekadašnji napadač Partizana o očekivanjima pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Fudbal 24.05.2018 | 14:45
Odrbojavanje do SP-a - Andrija Delibašić...
Iščekujući spisak Mladena Krstajića. Danas u 14 sati. Fudbalski narod u Srbiji na iglama. Koga će zvati? Koga neće? Andrija Delibašić je miran. Ne sumnja da će njegov nekadašnji saigrač iz Partizana izvući maksimum iz ekipe, kakva god ona bila u Rusiji.

Smatra da imamo dobar tim. Da je ključna naravno prva utakmica sa Kostarikom. Da bi Hrvatska mogla da predstavlja potencijalno iznenađenje turnira. Uostalom, poslušajte i sami šta je Delibašić rekao u našoj rubrici Odbrojavanje do Mundijala.



MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE I GRUPI U KOJOJ SE NALAZI?

Pre svega, Srbija je zasluženo otišla na Mundijal. Imamo jednu jaku reprezentaciju.  Videćemo na kraju taj finalni spisak. Imamo dosta kvalitetnih, dobrih igrača koji nastupaju za najveće evropske klubove. Imamo trenera koji je pun ambicija. Koji je možda novi u ovom poslu, ali poznavajući njega znam koliko je ambiciozan izvući će maksimum iz ekipe koje odabere.

Grupa jaka. Naravno čim je Brazil tu moramo dam kažemo da su oni favoriti, ali nama je ključna utakmica Kostarika. Mada ne treba stavljati našim igračima neko veliko breme, neko opterećenje da na prvoj utakmici moraju da reše svoj status u grupi. Međutim, mislim da jeste, možda ne presudna, ali dosta važna utakmica.

FAVORIT ZA OSVAJANJE SP?

Kad pogledamo gde igraju dva najbolja igrača na svetu plus Brazil. Moramo onda da izdvojimo tu Brazil, Argentinu, Španiju negde, Portugal. Videćemo. Vodiće se velika bitka između Argentine i Brazila.

POTENCIJALNO IZNENAĐENJE?

Jako mi je žao što nema Italije, ali videli smo spisak reprezentacije Hrvatske i baš pre nekoliko dana smo čitali imena klubova gde igraju svi ti igrači iz Hrvatske. Oni mogu da budu neki favoriti iz senke. Uz naravno nas. Ne treba ni nas otpisivati.

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Neka bude Srbija Argentina.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar