"Србија може да побјеђује - ко год да игра!"

Важна порука селектора после тријумфа.

Остали спортови 24.05.2018 | 11:30
"Србија може да побјеђује - ко год да игра!"
Успех у утакмици против Пољске оставио је важан, позитиван утисак на селектора Зорана Терзића.

После меча, шеф струке сребрне олимпијске селекције рекао је да је његова екипа доказала да може да побеђује без обзира на то у ком је саставу.

"Веома важна победа јер морамо да покажемо да Србија може да побеђује, без обзира на то да ли игра у комплетном саставу или евентуално са неким изменама. Не треба победу или пораз да одређује индивидуални квалитет, већ то како играмо", рекао је Терзић после утакмице у Макау.

Репрезентација Србија је остварила и другу победу другог викенда Лиге нација, пошто је са 3:1 у сетовима била боља од Пољске.

Наредну утакмицу играће у четвртак против Кине.

"Морамо да будемо задовољни. Одморили смо неке играче. Екипа је спремна за наредну утакмицу. Пораз не би био претерано катастрофалан, али би нам пуно значила победа пре свега због пласмана на фајнал-сикс, а и увек је лепо победити Кину која је тренутно репрезентација број један на свету", казао је Терзић.

Капитен екипе Милена Рашић рекла је да српска селекција мора да поправи сервис и игру у одбрани.

"Било је нервозе на почетку и требало је времена да уђемо у ритам, али је Пољска напредовала. Кина је исто у измењеном саставу, али не смемо да се опустимо", навела је Милена Рашић.

Ана Бјелица је рекла да је веома добро што су све играчице биле укључене.

"Играле смо на високом нивоу, иако на почетку није изгледало као што може и треба да буде. То је нормално јер смо тек почеле и мислим да ћемо играти све боље", рекла је Бјелица.

Утакмица између женских одбојкашких репрезентација Србије и Кине играће се у четвртак од 14.00.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар