Тата Хамшик командује сину - идемо у Кину!

Безобразна понуда са осам цифара на столу капитена Наполија!

Фудбал 25.05.2018 | 14:45
Тата Хамшик командује сину - идемо у Кину!
Отац капитена Наполија Марека Хамшика тврди да су шансе да се његов син пресели у Кину овог лета веома изгледне. Словак је већ најбољи стрелац Наполитанца, а ако остане у клубу и следеће сезоне треба му само још 11 утакмица да премаши рекордан број наступа.

Ипак, то не делује више као сигурна ствар након што је добио безобразну понуду са далеког истока од 10.000.000 евра по сезони.

"Интерсовање Кинеза је озбиљно, а преговори нису лаки. Већ три године Марек одбацује предлог о напуштању Напуља, фокусран је на освајање Скудета, иако клуб није успео да испуни тај циљ. Проблем је што је главни прелазни рок у Кини тек на зиму, а не сада, тако да је главно питање када би тај трансфер могао да се рализује", каже Ричард Хамшик у интервјуу за словачке медије.

Хамшик сениор каже да шансе за трансфер постоје.

"Клубови имају различите идеје, сезона у Азији је у пуном јеку, а многи су лимитирани по питању броја странаца. Марек у Напуљу ума још три године уговора,
па је све и даље у рукама агента и председника Де Лаурентиса. Тренутно, чини ми се да су шансе за одлазак у Кину 60-40%, а наш агент Јурај Венглош је заказао преговоре са председником Наполија", открио је тата Марека Хамшика.

Хамшик старији је на крају открио и да Марека у Кину покушава да намами некадашњи саиграч из НаполијаЕзекијел Лавеци који носи дрес Хебеија.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар