Tata Hamšik komanduje sinu - idemo u Kinu!

Bezobrazna ponuda sa osam cifara na stolu kapitena Napolija!

Fudbal 25.05.2018 | 14:45
Tata Hamšik komanduje sinu - idemo u Kinu!
Otac kapitena Napolija Mareka Hamšika tvrdi da su šanse da se njegov sin preseli u Kinu ovog leta veoma izgledne. Slovak je već najbolji strelac Napolitanca, a ako ostane u klubu i sledeće sezone treba mu samo još 11 utakmica da premaši rekordan broj nastupa.

Ipak, to ne deluje više kao sigurna stvar nakon što je dobio bezobraznu ponudu sa dalekog istoka od 10.000.000 evra po sezoni.

"Intersovanje Kineza je ozbiljno, a pregovori nisu laki. Već tri godine Marek odbacuje predlog o napuštanju Napulja, fokusran je na osvajanje Skudeta, iako klub nije uspeo da ispuni taj cilj. Problem je što je glavni prelazni rok u Kini tek na zimu, a ne sada, tako da je glavno pitanje kada bi taj transfer mogao da se ralizuje", kaže Ričard Hamšik u intervjuu za slovačke medije.

Hamšik senior kaže da šanse za transfer postoje.

"Klubovi imaju različite ideje, sezona u Aziji je u punom jeku, a mnogi su limitirani po pitanju broja stranaca. Marek u Napulju uma još tri godine ugovora,
pa je sve i dalje u rukama agenta i predsednika De Laurentisa. Trenutno, čini mi se da su šanse za odlazak u Kinu 60-40%, a naš agent Juraj Vengloš je zakazao pregovore sa predsednikom Napolija", otkrio je tata Mareka Hamšika.

Hamšik stariji je na kraju otkrio i da Mareka u Kinu pokušava da namami nekadašnji saigrač iz NapolijaEzekijel Laveci koji nosi dres Hebeija.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar