Беговић: Миске, Ведаде, Емире - била ми је част!

Асмир Беговић је послао поруку својим некадашњим саиграчима са којима је остварио и највећи успјех бх. фудбала.

Фудбал 24.05.2018 | 16:15
Беговић: Миске, Ведаде, Емире - била ми је част!
Асмир Беговић нашао се на списку селектора Роберта Просинечког за предстојеће пријатељске мечеве против Црне Горе и Јужне Кореје.

Управо ће се на мечу са Црногорцима, који ће се играти 28. маја у Зеници , званично од дреса репрезентације опростити Ведад Ибишевић, Емир Спахић и Звјездан Мисмиовић.

Асмир Беговић неће наступити у овој утакмици, али ни у оној против Јужне Кореје, јер је замолио селектора да га пошетеди ових репрезентативних акција због породичних обавеза.

Ипак, Беговић је послао поруку својим некадашњим саиграчима са којима је остварио и највећи успјех бх. фудбала, пласман на Свјетско првенство у Бразилу 2014. године.

"Жао ми је што нисам с екипом, радовао сам се овом окупљању и утакмицама. Поготово сам се радовао утакмици с Црногорцима, јер је то и опроштај три велика играча и три човјека која су задужила све нас и репрезентацију БиХ. Дијелити свлачионицу и играти са Мискетом, Ведом и Спахом је била заиста част и драго ми је да смо сви заједно били дио генерације која је остварила пласман на велико такмичење", рекао је голман Борнмута и додао:

"Заслужили су спектакуларни опроштај и надам се да ће тако и бити у Зеници. Желио сам бити дио тога, али нажалост десили су се непредвиђени породични проблеми и морао сам да останем уз своју фамилију и зато желим да се захвалим свима поготово селектору на разумијевању и радујем се првој наредној утакмици."

Бх. репрезентација окупиће се 23. маја на Илиџи, а током припрема у Сарајеву обавиће један тренинг у Бутмиру, а затим 25. маја одиграти и контролни сусрет против Фамоса.

Потом "змајеви" селе у Зеницу, гдје ће 28. маја угостити Црногорце. Дан касније планирано је да отпутују за Јужну Кореју, гдје ће 1. јуна у Сеулу одмјерити снаге са домаћом селекцијом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар