Видео: Овде сте нашли титулу да славите...?!

Навијачи Леха из Познања нису дозволили великом ривалу, Легији из Варшаве, да слави титулу на њиховом стадиону. Када је при резултату 0:2 постало јасно да Јагјелонија не може да стигне лидера, ултраси су прекинули меч.  Пољаци не знају без хаоса – Радовић шампион са Легијом! Фудбалери Легије одбранили су титулу шампиона Пољске у последњем колу Екстракласе.

Фудбал 21.05.2018 | 17:45
Видео: Овде сте нашли титулу да славите...?!
Легија је до 13. националне круне у историји стигла за "зеленим столом", јер је последњи меч сезона са Лехом у Познању прекинут у другом полувремену.

Тим из Варшаве нашег интернационалца Мирослава Радовића водио је 2:0 (Домагој Антолић 9, Михаил Кучарчик 69) када је у 77. минуту судија Данијел Стефански прекинуо меч због утрчавања навијача Леха на терен.



Пошто се екипе нису вратиле на игралиште, ФС Пољске је меч регистровао службеним резултатом 3:0 за Легију, па су навијачи Леха само покварили, али не и спречили славље гостију из Варшаве. 

Капитен Легије Радовић замењен је непосредно уочи прекида меча, а управо је он асистирао Антолићу за рано вођство у Познању. 

Тако је Легија одолела притиску Јагјелоније која је била лидер током већег дела сезоне, али је посустала у плеј-офу за шампиона. 

Пресудан је био пораз овог тима крајем априла од Висле из Кракова 1:0 на домаћем терену, коло уочи ремија без голова са Легијом.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар