Video: Ovde ste našli titulu da slavite...?!

Navijači Leha iz Poznanja nisu dozvolili velikom rivalu, Legiji iz Varšave, da slavi titulu na njihovom stadionu. Kada je pri rezultatu 0:2 postalo jasno da Jagjelonija ne može da stigne lidera, ultrasi su prekinuli meč.  Poljaci ne znaju bez haosa – Radović šampion sa Legijom! Fudbaleri Legije odbranili su titulu šampiona Poljske u poslednjem kolu Ekstraklase.

Fudbal 21.05.2018 | 17:45
Video: Ovde ste našli titulu da slavite...?!
Legija je do 13. nacionalne krune u istoriji stigla za "zelenim stolom", jer je poslednji meč sezona sa Lehom u Poznanju prekinut u drugom poluvremenu.

Tim iz Varšave našeg internacionalca Miroslava Radovića vodio je 2:0 (Domagoj Antolić 9, Mihail Kučarčik 69) kada je u 77. minutu sudija Danijel Stefanski prekinuo meč zbog utrčavanja navijača Leha na teren.



Pošto se ekipe nisu vratile na igralište, FS Poljske je meč registrovao službenim rezultatom 3:0 za Legiju, pa su navijači Leha samo pokvarili, ali ne i sprečili slavlje gostiju iz Varšave. 

Kapiten Legije Radović zamenjen je neposredno uoči prekida meča, a upravo je on asistirao Antoliću za rano vođstvo u Poznanju. 

Tako je Legija odolela pritisku Jagjelonije koja je bila lider tokom većeg dela sezone, ali je posustala u plej-ofu za šampiona. 

Presudan je bio poraz ovog tima krajem aprila od Visle iz Krakova 1:0 na domaćem terenu, kolo uoči remija bez golova sa Legijom.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar