Који купаћи изабрати

Сезона љетовања, боравка на базенима и купалиштима ускоро почиње. Самим и тим потреба за набавкуновог купаћег костима. Пратили моду или не неминовно је да скоро сваке године загледате излоге у потрази за неким новим дезеном.

Мода и љепота 21.05.2018 | 12:19
Који купаћи изабрати
Иако су модели диктирани сезонски, јер сваке године излазе нове колекције које носе нове моделе костима, нове боје, ипак је све заступљено. 

Присутни су карнери, једноделни ,дводлени купаћи, чак и они ретро бикини са високим струком. И ту постоји златно правило, а то је да свако треба да бира модел према свом облику тела и од тога како заправо жели да се осећа на плажи.Класични модели никада неће изаћи из моде, која год да је година у питању. Зато, слободно изаберите неки једноставан модел ако вам се он допада.

Једнодијелни купаћи прави су хит и овог љета. Можда нису најзахвалнија опција за тамњење, но изгледају одлично. Долазе у различитим бојама и узорцима – од оних врло минималистичких до модела прекривеним цвијетним узорком или додатком волана. 

Ове сезоне у тренду су необични дезени, карнери, пругице, тракице и ресе, као и асиметричан дизајн. Избор костима и бикини модела је велики. Приликом избора боје, имајте на уму да су ове сезоне у моди јарке жуте, зелене и пинк нијансе, али и нешто умеренији розе и плави тонови. Уколико волите класичну елеганцију, црно-бели и тегет-бели модели су пун погодак.

Морнарски стил И црвено-плаво -бијели дезен И пругице су непролазни, тако да никако нећете погријешити уколико изаберете овај дезен.

Наравно ни ове сезоне не заборавите пратеће детаље попут шешира са великим ободом како бисте се адекватно заштитили од сунца, торби у које треба да стану све ситнице за плажу и наравно хаљине за одлазак до плаже или боравка у неком од кафића.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар