Koji kupaći izabrati

Sezona ljetovanja, boravka na bazenima i kupalištima uskoro počinje. Samim i tim potreba za nabavkunovog kupaćeg kostima. Pratili modu ili ne neminovno je da skoro svake godine zagledate izloge u potrazi za nekim novim dezenom.

Moda i ljepota 21.05.2018 | 12:19
Koji kupaći izabrati
Iako su modeli diktirani sezonski, jer svake godine izlaze nove kolekcije koje nose nove modele kostima, nove boje, ipak je sve zastupljeno. 

Prisutni su karneri, jednodelni ,dvodleni kupaći, čak i oni retro bikini sa visokim strukom. I tu postoji zlatno pravilo, a to je da svako treba da bira model prema svom obliku tela i od toga kako zapravo želi da se oseća na plaži.Klasični modeli nikada neće izaći iz mode, koja god da je godina u pitanju. Zato, slobodno izaberite neki jednostavan model ako vam se on dopada.

Jednodijelni kupaći pravi su hit i ovog ljeta. Možda nisu najzahvalnija opcija za tamnjenje, no izgledaju odlično. Dolaze u različitim bojama i uzorcima – od onih vrlo minimalističkih do modela prekrivenim cvijetnim uzorkom ili dodatkom volana. 

Ove sezone u trendu su neobični dezeni, karneri, prugice, trakice i rese, kao i asimetričan dizajn. Izbor kostima i bikini modela je veliki. Prilikom izbora boje, imajte na umu da su ove sezone u modi jarke žute, zelene i pink nijanse, ali i nešto umereniji roze i plavi tonovi. Ukoliko volite klasičnu eleganciju, crno-beli i teget-beli modeli su pun pogodak.

Mornarski stil I crveno-plavo -bijeli dezen I prugice su neprolazni, tako da nikako nećete pogriješiti ukoliko izaberete ovaj dezen.

Naravno ni ove sezone ne zaboravite prateće detalje poput šešira sa velikim obodom kako biste se adekvatno zaštitili od sunca, torbi u koje treba da stanu sve sitnice za plažu i naravno haljine za odlazak do plaže ili boravka u nekom od kafića.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar