Каратисти „окупирали“ Србац

Начелник општине Србац Млађан Драгосављевић јутрос је у србачкој Спортској дворани отворио међународно карате-такмичење на којем учествује око 200 чланова из 15 клубова из готово свих република бивше Југославије.

Република Српска 20.05.2018 | 21:45
Каратисти „окупирали“ Србац
Каратисти свих старосних категорија се такмиче појединачно и екипно у „катама“ и „борбама“, што представља прави спортски спектакл у Српцу, који се одржава у организацији овдашњег Карате клуба „Борац“ у сарадњи са Интернационалном „Wадо-каи“ федерацијом.

Поздрављајући учеснике ове спортске смотре, начелник Српца Млађан Драгосављевић је изразио задовољство што је Србац домаћин овако великог карате-такмичења и пожелио каратистима да се угодно осјећају у овом граду.

„Посебно желим много успјеха члановима Карате клуба „Борац“, који је организатор такмичења, и да и даље на достојанствен начин представља нашу општину на међународним такмичењима и осваја бројна признања“, рекао је Драгосављевић.

Прије почетка такмичења, тренер КК „Борац“ Љубомир Тадић уручио је захвалнице и признања донаторима манифестације и заслужним појединцима за допринос развоју карате спорта у србачкој општини и на нивоу карате савеза Републике Српске, односно Босне и Херцеговине.
Најуспјешнијим појединцима и екипама биће уручене медаље, пехари, дипломе и захвалнице.

(МБ/С.К.)

Коментари / 0

Оставите коментар