Karatisti „okupirali“ Srbac

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević jutros je u srbačkoj Sportskoj dvorani otvorio međunarodno karate-takmičenje na kojem učestvuje oko 200 članova iz 15 klubova iz gotovo svih republika bivše Jugoslavije.

Republika Srpska 20.05.2018 | 21:45
Karatisti „okupirali“ Srbac
Karatisti svih starosnih kategorija se takmiče pojedinačno i ekipno u „katama“ i „borbama“, što predstavlja pravi sportski spektakl u Srpcu, koji se održava u organizaciji ovdašnjeg Karate kluba „Borac“ u saradnji sa Internacionalnom „Wado-kai“ federacijom.

Pozdravljajući učesnike ove sportske smotre, načelnik Srpca Mlađan Dragosavljević je izrazio zadovoljstvo što je Srbac domaćin ovako velikog karate-takmičenja i poželio karatistima da se ugodno osjećaju u ovom gradu.

„Posebno želim mnogo uspjeha članovima Karate kluba „Borac“, koji je organizator takmičenja, i da i dalje na dostojanstven način predstavlja našu opštinu na međunarodnim takmičenjima i osvaja brojna priznanja“, rekao je Dragosavljević.

Prije početka takmičenja, trener KK „Borac“ Ljubomir Tadić uručio je zahvalnice i priznanja donatorima manifestacije i zaslužnim pojedincima za doprinos razvoju karate sporta u srbačkoj opštini i na nivou karate saveza Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine.
Najuspješnijim pojedincima i ekipama biće uručene medalje, pehari, diplome i zahvalnice.

(MB/S.K.)

Komentari / 0

Ostavite komentar