Кренуо лов на Ле Талека!

Монпеље је на пол позицији, Легија хоће да пробије све границе! Чекају се Руси. . .  Француз ће наплатити одличну сезону на Маракани.

Фудбал 21.05.2018 | 15:15
Кренуо лов на Ле Талека!
Надали су се у Црвеној звезди да ће француски универзалац Дамијан Ле Талек променити мишљење и потписати нови, двогодишњи уговор са Црвеном звездом. Били су спремни да пробију лимите и обезбеди му годишњу плату од 500.000 евгра. И то у нето износу.

Није вредело. Некадашњи члан Борусије из Дортмунда, можда и логично, жели да се опроба у другој средини. Иза себе има одличну сезону, уврешен је у идеалан тим Лиге Европе и као слободан играч може да бира понуде.

Управо због чињенице да је слободан играч Дамијан Ле Талек је тренутно најтраженија роба на српском фудбалском хоризонту. Монпеље је тренутно на пол позицији, пошто Француз жели да се врати у домовину и окуша се у једној од најјачих лига Европе. Био би то несумњиво један од највећих играчких изазова на њега.

Међутим, није ту крај. Ситуацију са Ле Талеком помно прате још најмање два клуба. Варшавска Легија је одавно таргетирала искусног Француза као кључно појачање у дефанзиви за напду на Лигу шампиона. Пољски медији пишу да је шампион Пољске спреман да пробије све границе и Ле Талека учини најплаћенијим играчем тима. Питање је само може ли да задовољни апетите искусног интернационалца.

Поред тога чека се реакција једног руског клуба. Како било Ле Талек је на слатким мукама.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар