Krenuo lov na Le Taleka!

Monpelje je na pol poziciji, Legija hoće da probije sve granice! Čekaju se Rusi. . .  Francuz će naplatiti odličnu sezonu na Marakani.

Fudbal 21.05.2018 | 15:15
Krenuo lov na Le Taleka!
Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će francuski univerzalac Damijan Le Talek promeniti mišljenje i potpisati novi, dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Bili su spremni da probiju limite i obezbedi mu godišnju platu od 500.000 evgra. I to u neto iznosu.

Nije vredelo. Nekadašnji član Borusije iz Dortmunda, možda i logično, želi da se oproba u drugoj sredini. Iza sebe ima odličnu sezonu, uvrešen je u idealan tim Lige Evrope i kao slobodan igrač može da bira ponude.

Upravo zbog činjenice da je slobodan igrač Damijan Le Talek je trenutno najtraženija roba na srpskom fudbalskom horizontu. Monpelje je trenutno na pol poziciji, pošto Francuz želi da se vrati u domovinu i okuša se u jednoj od najjačih liga Evrope. Bio bi to nesumnjivo jedan od najvećih igračkih izazova na njega.

Međutim, nije tu kraj. Situaciju sa Le Talekom pomno prate još najmanje dva kluba. Varšavska Legija je odavno targetirala iskusnog Francuza kao ključno pojačanje u defanzivi za napdu na Ligu šampiona. Poljski mediji pišu da je šampion Poljske spreman da probije sve granice i Le Taleka učini najplaćenijim igračem tima. Pitanje je samo može li da zadovoljni apetite iskusnog internacionalca.

Pored toga čeka se reakcija jednog ruskog kluba. Kako bilo Le Talek je na slatkim mukama.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar