Марко Марин има само понуду Звезде!

Проблем је плата од 1. 200. 000 евра! Наводно, црвено-бели спремили милион евра за обештећење! Звезда и Марин - проблем је (само) плата! Да ли је на помолу трансфер који навијачи Црвене звезде већ годинама прижељкују?

Фудбал 20.05.2018 | 13:00
Марко Марин има само понуду Звезде!
Деловало је, бар у почетку, да је то немогућа мисија, али чини се да Звездан Терзић има аргументе у рукама да испуни вишегододишњу жељу и на Маракану доведе некадашњег репрезентативца Немачке Марка Марина.

Или да се боље изразимо: има неколико важних аргумената... Бивши члан Вердера и Челсија је уговором везан за Олимпијакос још годину дана, али после слабе сезоне клуба из Пиреја је крајње неизвесна.

Тачније, грчки медији наводе да момак из Босанске Градишке неће преживети велику реконструкцију у Олимпијакосу. Остаће само у случају да клуб из Пиреја не доведе офанзивног везног. Прилично тешко оставриво.

Грци даље наводе да је на столу Олимпијакоса и Марка Марина само једна понуда. Она из Београда од Црвене звезде. Извори грчких колега кажу да је српски шампион спреман да за обештећење да милион евра, али да велики проблем представља Маринова плата.

Према слову уговора Марко Марин тренутно зарађује 1.200.000 евра у Олимпијакосу. Прилично велика сума за Црвену звезду, али...

Хоће ли бивши репрезентативац Немачке, освајач бронзане медаље на Светском првенству у Јужној Африци, а победник Лиге Европе се Челсијем и Севиљом коначно заиграти за Црвену звезду?

Не крије Марко Марин да је навијач црвено-белих и одавно је рекао да би волео да заигра на "Маракани", међутим...

Иако су преговори у току да 29-годишњи крилни нападач овог лета појача Звезду, проблем би могла да представља његова изузетно велика плата за српске услове коју има у Олимпијакосу - 1.200.000 евра по сезони, а са Грцима има уговор још годину дана, пишу тамошњи медији.

Наводи се, такође, да је Звезда једина заинтересована за немачког фудбалера и да је за његов трансфер спремна да плати Олимпијакосу 1.000.000 евра. 

Та цифра сигурно би задовољила Атињане, који услед финансијских проблема најављују "чистку" тима, али видећемо да ли ће црвено-бели успети и да постигну договор са Марином.

Из извора блиских фудбалеру, МОНДО сазнаје да он има жељу да се пресели у Београд и постане део тима Владана Милојевића, изузетно цењеног у Грчкој.

До дреса репрезентације Немачке, за коју је одиграо 16 утакмица, Марин се пробио као члан Борусије Менхенгладбах и Вердер Бремена, а играо је још за Челси, Севиљу, Фиорентину, Андерлехт и Трабзон, пре него што је лета 2016. стигао у Олимпијакос.

Извор: моззартспорт, мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар