Marko Marin ima samo ponudu Zvezde!

Problem je plata od 1. 200. 000 evra! Navodno, crveno-beli spremili milion evra za obeštećenje! Zvezda i Marin - problem je (samo) plata! Da li je na pomolu transfer koji navijači Crvene zvezde već godinama priželjkuju?

Fudbal 20.05.2018 | 13:00
Marko Marin ima samo ponudu Zvezde!
Delovalo je, bar u početku, da je to nemoguća misija, ali čini se da Zvezdan Terzić ima argumente u rukama da ispuni višegododišnju želju i na Marakanu dovede nekadašnjeg reprezentativca Nemačke Marka Marina.

Ili da se bolje izrazimo: ima nekoliko važnih argumenata... Bivši član Verdera i Čelsija je ugovorom vezan za Olimpijakos još godinu dana, ali posle slabe sezone kluba iz Pireja je krajnje neizvesna.

Tačnije, grčki mediji navode da momak iz Bosanske Gradiške neće preživeti veliku rekonstrukciju u Olimpijakosu. Ostaće samo u slučaju da klub iz Pireja ne dovede ofanzivnog veznog. Prilično teško ostavrivo.

Grci dalje navode da je na stolu Olimpijakosa i Marka Marina samo jedna ponuda. Ona iz Beograda od Crvene zvezde. Izvori grčkih kolega kažu da je srpski šampion spreman da za obeštećenje da milion evra, ali da veliki problem predstavlja Marinova plata.

Prema slovu ugovora Marko Marin trenutno zarađuje 1.200.000 evra u Olimpijakosu. Prilično velika suma za Crvenu zvezdu, ali...

Hoće li bivši reprezentativac Nemačke, osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a pobednik Lige Evrope se Čelsijem i Seviljom konačno zaigrati za Crvenu zvezdu?

Ne krije Marko Marin da je navijač crveno-belih i odavno je rekao da bi voleo da zaigra na "Marakani", međutim...

Iako su pregovori u toku da 29-godišnji krilni napadač ovog leta pojača Zvezdu, problem bi mogla da predstavlja njegova izuzetno velika plata za srpske uslove koju ima u Olimpijakosu - 1.200.000 evra po sezoni, a sa Grcima ima ugovor još godinu dana, pišu tamošnji mediji.

Navodi se, takođe, da je Zvezda jedina zainteresovana za nemačkog fudbalera i da je za njegov transfer spremna da plati Olimpijakosu 1.000.000 evra. 

Ta cifra sigurno bi zadovoljila Atinjane, koji usled finansijskih problema najavljuju "čistku" tima, ali videćemo da li će crveno-beli uspeti i da postignu dogovor sa Marinom.

Iz izvora bliskih fudbaleru, MONDO saznaje da on ima želju da se preseli u Beograd i postane deo tima Vladana Milojevića, izuzetno cenjenog u Grčkoj.

Do dresa reprezentacije Nemačke, za koju je odigrao 16 utakmica, Marin se probio kao član Borusije Menhengladbah i Verder Bremena, a igrao je još za Čelsi, Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon, pre nego što je leta 2016. stigao u Olimpijakos.

Izvor: mozzartsport, mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar