Нејмар: Осјећам страх!

Бразилац се опоравља после операције стопала и очекује да ће у потпуности бити спреман за наступ на Мундијалу, физички и псхички.

Фудбал 15.05.2018 | 08:00
Нејмар: Осјећам страх!
Нејмар је почетком марта обавио хируршки захват на повређеном стопалу. Опорављао се у родном Бразилу, а ове недеље вратио се у Париз. Ипак, он неће играти до краја сезоне и очекује се да ће спреман дочекати почетак Светског првенства у Русији.

Бразил ће на Мундијалу играти у групи Е, заједно са селекцијама Србије, Костарике и Швајцарске, а Нејмар би требало да буде вођа тима.

"Очекивања пред почетак Мундијала су велика", рекао је Нејмар у интервјуу Зику, бившем репрезентативцу Бразила.

"Све тече по плану, хвала Богу, опет нормално ходам, али осећам страх од повратка на терен", искрен је био Нејмар.

Он се још добро сећа прошлог Светског првенства у Бразилу 2014. године, када је због повреде леђа у четвртфиналу пропустио остатак шампионата. У полуфиналу није могао да наступи против Немачке, када су Бразилци доживели дебакл (1:7), а није играо ни у мечу за треће место, који су изгубили од Холандије (0:3).

"Морам да се решим тог страха до почетка Мундијала и то ми је сада једини циљ. Морам да дођем у Русију у добром стању. Знам да сви осећају тај страх после повреде, да не направе неки нагли или погрешан покрет када се враћају, али корак, по корак, то прође", поручио је Нејмар.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар