Nejmar: Osjećam strah!

Brazilac se oporavlja posle operacije stopala i očekuje da će u potpunosti biti spreman za nastup na Mundijalu, fizički i pshički.

Fudbal 15.05.2018 | 08:00
Nejmar: Osjećam strah!
Nejmar je početkom marta obavio hirurški zahvat na povređenom stopalu. Oporavljao se u rodnom Brazilu, a ove nedelje vratio se u Pariz. Ipak, on neće igrati do kraja sezone i očekuje se da će spreman dočekati početak Svetskog prvenstva u Rusiji.

Brazil će na Mundijalu igrati u grupi E, zajedno sa selekcijama Srbije, Kostarike i Švajcarske, a Nejmar bi trebalo da bude vođa tima.

"Očekivanja pred početak Mundijala su velika", rekao je Nejmar u intervjuu Ziku, bivšem reprezentativcu Brazila.

"Sve teče po planu, hvala Bogu, opet normalno hodam, ali osećam strah od povratka na teren", iskren je bio Nejmar.

On se još dobro seća prošlog Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, kada je zbog povrede leđa u četvrtfinalu propustio ostatak šampionata. U polufinalu nije mogao da nastupi protiv Nemačke, kada su Brazilci doživeli debakl (1:7), a nije igrao ni u meču za treće mesto, koji su izgubili od Holandije (0:3).

"Moram da se rešim tog straha do početka Mundijala i to mi je sada jedini cilj. Moram da dođem u Rusiju u dobrom stanju. Znam da svi osećaju taj strah posle povrede, da ne naprave neki nagli ili pogrešan pokret kada se vraćaju, ali korak, po korak, to prođe", poručio je Nejmar.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar