Тајкуни стоје иза нове већине

Овај развој догађаја је посљедица одлуке СНСД-а и ХДЗ-а да из скупштинске већине искључе посланички клуб СДС и НДП- рекао је Младен Босић, повјереник СДС-а у Брчком.

Република Српска 12.05.2018 | 08:02
Тајкуни стоје иза нове већине
Он је истакао да је окидач за све догађаје на политичкој сцени у Дистрикту био захтјев на претходној сједници скупштине Дистрикта да се обезбиједи легитимна три посланика из редова хрватског народа како би скупштинска већина могла да функционише.

– Ми имамо ситуацију да је промијењена скупштинска већина и сада није скупштинска већина која је гласала за градоначелника Милића него се формира нова већина без наше жеље и без наше иницијативе – рекао је Босић.

Коментаришући поступак Уроша Војновића посланика СДС-а Босић је рекао да је стављањем потписа на коалицију коју предводи СНСД Војновић одлучио судбину скупштинске већине.

– Он је својим потписом нанијео огромну штету СДС-у и срушио је њено учешће у већини, те и сам себе искључио из СДС-а- рекао је Босић, наводећи да брчански тајкуни стоје иза формирања нове скупштинске већине у локалној скупштини.

Он је истакао да иза тренутне ситуације не стоји градоначелник Брчког Синиша Милић.

– Иза овог не стоји градоначелник Милић, он је портпарол тајкуна који се налазе на врху СНСД. Овдје се ради о личном интересу вршења власти – рекао је Босић. Нагласио је да су једине двије странке које су у власти од оснивања Дистрикта  СНСД и ХДЗ и да су дубоко укорјењене у јавној администрацији преко које су исисавале новац из Дистрикта.

Недавно градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић (СНСД) је рекао да је успостављена нова скупштинска већина у којој неће бити СДС.



(Агенције)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Њоки

12.05.2018 06:29

Сви вас напустају демагогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

12.05.2018 07:23

За паре наравно а народ гладан посматра представу .

Name

СПАС

12.05.2018 07:29

Није тако страшно што напуштају СДС али је страшно што прелазе на супротну страну против које су се још до јуче борили. Ево и другачије алтернативе, напусти СДС али не прелазим у танор мојих дојучерашњих противника већ дјелујем сам као независни посланик и даље сам противник мојих дојучерашњих непријатеља и гласам против њих без обзира што мој глас дајем мојим дојучерашњим пријатељима и истомишљеницима. Да ли је могућа таква опција?

Name

Ма каква

12.05.2018 10:35

Демагогија,као не задовољан папак прелетац са сдс-ом и онда напрасно предје у власт.Безвезе је сто нас убједјују у њихову наводну разоцараносцу па трк за моци и новцем у власт.Видјецете ста су прави Пасцо када Додик изгуби у Октобру,неце имати са ким кафу попити а камоли партију да има.Кад његови од Ојтобра поцну са разоцараносцу и наводним уцјенама због којих нису могли напустити снсд има да нас сваки дан сузе од смејха залију колико це то бити јаки аргументи.Добро је сто папци немају осјецај да Додик пада,исти они као Тадиц разоцаран цовјек сто је три пута био кандидат и три пута изгубионод Додика и на крају му се придрузио,има ли краја лицемјерују.Зато после Октобра паметно,они да су су знали Тадиц,Бојиц,Крцамр давно би донијели побједу опозицији.Они су топовско месо и такви це остати а у народу у породици и код пријатеља бице папци и изадјице.

Name

Боске легендо

12.05.2018 07:59

Рецимо успоредите Босића и неке високе функционере Па то је једноставно неуспоредиво.Босић паметан човјек,реалан,завршио један од најтежих факултета,човјек за промјене,човјек који није партиократа чињеница да је поднио оставку и препустио мјесто млађем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

12.05.2018 08:20

Јака ти је он легенда.

Name

Боске легендо

12.05.2018 09:03

Добро је неко рекао припадници владајуће секте у недостатку аргумената користе једноставне примитивне реченице а обзиром да су и добрано приглупи не може се ништа боље ни очекивати.

Name

Па

12.05.2018 11:51

Хахаха. Ајде објасни ти паметан мени приглупом како то да ови приглупи владају вама паметним

Name

Јеца

12.05.2018 12:41

СНСД и ХДЗ коалициони партнери. Јесу то оно сто се удрају у прса као ствараоци РС,највеце патриоте и борци. Ееее СНСД-овци зар због фотеља продајете Вјеру. Ви би се са Хитлером удрузили само да сте на власти. Толико о васем патриотизму.

Name

САМИ СТЕ КРИВИ

12.05.2018 16:49

ЈЕДНО ПРИЦАТЕ ДРУГО МИСЛИТЕ А ТРЕЦЕ РАДИТЕ..АЈДЕ ВИ КАО ОПОЗИЦИЈА И БОРЦИ ПРОТИВ ТАЈКУНА КРИМИНАЛАЦА НЕСКОЛОВАНОСТИ НЕМОРАЛА ИТД АЈДЕ ВИ ЗАПОСЉАВАЈТЕ СУПРОТНО ОВАКВИМ ПРОТИВ КОЈИХ СЕ БОРИТЕ...А НЕЕЕЕ...ВИ СТЕ ПТОТИВ САМО НА РИЈЕЦИМА А ДЈЕЛА СУ ВАМ ИСТА!!!!!! И СТА НАРОД ДА МИСЛИ И РАДИ????? МА КОМЕ ЈА ПИСЕМ, ОВО ЈЕ ЈАД И ЦЕМЕР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цико

13.05.2018 07:54

Овај Босиц,велики лузер.Нада се побједи Сзп.Тада би се прихватио борбе против криминала,мисли да би тако стекао некакву популарност у народу и он би тако као птица Феникс,поново узлетио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђокан

14.05.2018 06:03

Шта је,сви напуштају СДС? И ја размишљам да вратим цл књизицу.

ОДГОВОРИТЕ