Tajkuni stoje iza nove većine

Ovaj razvoj događaja je posljedica odluke SNSD-a i HDZ-a da iz skupštinske većine isključe poslanički klub SDS i NDP- rekao je Mladen Bosić, povjerenik SDS-a u Brčkom.

Republika Srpska 12.05.2018 | 08:02
Tajkuni stoje iza nove većine
On je istakao da je okidač za sve događaje na političkoj sceni u Distriktu bio zahtjev na prethodnoj sjednici skupštine Distrikta da se obezbijedi legitimna tri poslanika iz redova hrvatskog naroda kako bi skupštinska većina mogla da funkcioniše.

– Mi imamo situaciju da je promijenjena skupštinska većina i sada nije skupštinska većina koja je glasala za gradonačelnika Milića nego se formira nova većina bez naše želje i bez naše inicijative – rekao je Bosić.

Komentarišući postupak Uroša Vojnovića poslanika SDS-a Bosić je rekao da je stavljanjem potpisa na koaliciju koju predvodi SNSD Vojnović odlučio sudbinu skupštinske većine.

– On je svojim potpisom nanijeo ogromnu štetu SDS-u i srušio je njeno učešće u većini, te i sam sebe isključio iz SDS-a- rekao je Bosić, navodeći da brčanski tajkuni stoje iza formiranja nove skupštinske većine u lokalnoj skupštini.

On je istakao da iza trenutne situacije ne stoji gradonačelnik Brčkog Siniša Milić.

– Iza ovog ne stoji gradonačelnik Milić, on je portparol tajkuna koji se nalaze na vrhu SNSD. Ovdje se radi o ličnom interesu vršenja vlasti – rekao je Bosić. Naglasio je da su jedine dvije stranke koje su u vlasti od osnivanja Distrikta  SNSD i HDZ i da su duboko ukorjenjene u javnoj administraciji preko koje su isisavale novac iz Distrikta.

Nedavno gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić (SNSD) je rekao da je uspostavljena nova skupštinska većina u kojoj neće biti SDS.



(Agencije)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Njoki

12.05.2018 06:29

Svi vas napustaju demagogu.

ODGOVORITE
Name

Igor

12.05.2018 07:23

Za pare naravno a narod gladan posmatra predstavu .

Name

SPAS

12.05.2018 07:29

Nije tako strašno što napuštaju SDS ali je strašno što prelaze na suprotnu stranu protiv koje su se još do juče borili. Evo i drugačije alternative, napusti SDS ali ne prelazim u tanor mojih dojučerašnjih protivnika već djelujem sam kao nezavisni poslanik i dalje sam protivnik mojih dojučerašnjih neprijatelja i glasam protiv njih bez obzira što moj glas dajem mojim dojučerašnjim prijateljima i istomišljenicima. Da li je moguća takva opcija?

Name

Ma kakva

12.05.2018 10:35

Demagogija,kao ne zadovoljan papak preletac sa sds-om i onda naprasno predje u vlast.Bezveze je sto nas ubjedjuju u njihovu navodnu razocaranoscu pa trk za moci i novcem u vlast.Vidjecete sta su pravi Pasco kada Dodik izgubi u Oktobru,nece imati sa kim kafu popiti a kamoli partiju da ima.Kad njegovi od Ojtobra pocnu sa razocaranoscu i navodnim ucjenama zbog kojih nisu mogli napustiti snsd ima da nas svaki dan suze od smejha zaliju koliko ce to biti jaki argumenti.Dobro je sto papci nemaju osjecaj da Dodik pada,isti oni kao Tadic razocaran covjek sto je tri puta bio kandidat i tri puta izgubionod Dodika i na kraju mu se pridruzio,ima li kraja licemjeruju.Zato posle Oktobra pametno,oni da su su znali Tadic,Bojic,Krcamr davno bi donijeli pobjedu opoziciji.Oni su topovsko meso i takvi ce ostati a u narodu u porodici i kod prijatelja bice papci i izadjice.

Name

Boske legendo

12.05.2018 07:59

Recimo usporedite Bosića i neke visoke funkcionere Pa to je jednostavno neusporedivo.Bosić pametan čovjek,realan,završio jedan od najtežih fakulteta,čovjek za promjene,čovjek koji nije partiokrata činjenica da je podnio ostavku i prepustio mjesto mlađem.

ODGOVORITE
Name

Па

12.05.2018 08:20

Јака ти је он легенда.

Name

Boske legendo

12.05.2018 09:03

Dobro je neko rekao pripadnici vladajuće sekte u nedostatku argumenata koriste jednostavne primitivne rečenice a obzirom da su i dobrano priglupi ne može se ništa bolje ni očekivati.

Name

Па

12.05.2018 11:51

Хахаха. Ајде објасни ти паметан мени приглупом како то да ови приглупи владају вама паметним

Name

Jeca

12.05.2018 12:41

SNSD i HDZ koalicioni partneri. Jesu to ono sto se udraju u prsa kao stvaraoci RS,najvece patriote i borci. Eeee SNSD-ovci zar zbog fotelja prodajete Vjeru. Vi bi se sa Hitlerom udruzili samo da ste na vlasti. Toliko o vasem patriotizmu.

Name

SAMI STE KRIVI

12.05.2018 16:49

JEDNO PRICATE DRUGO MISLITE A TRECE RADITE..AJDE VI KAO OPOZICIJA I BORCI PROTIV TAJKUNA KRIMINALACA NESKOLOVANOSTI NEMORALA ITD AJDE VI ZAPOSLJAVAJTE SUPROTNO OVAKVIM PROTIV KOJIH SE BORITE...A NEEEE...VI STE PTOTIV SAMO NA RIJECIMA A DJELA SU VAM ISTA!!!!!! I STA NAROD DA MISLI I RADI????? MA KOME JA PISEM, OVO JE JAD I CEMER.

ODGOVORITE
Name

Ciko

13.05.2018 07:54

Ovaj Bosic,veliki luzer.Nada se pobjedi Szp.Tada bi se prihvatio borbe protiv kriminala,misli da bi tako stekao nekakvu popularnost u narodu i on bi tako kao ptica Feniks,ponovo uzletio.

ODGOVORITE
Name

Đokan

14.05.2018 06:03

Šta je,svi napuštaju SDS? I ja razmišljam da vratim cl knjizicu.

ODGOVORITE