Путин ''попустио'', али и пет голова довољно за побједу!

Председник Русије Владимир Путин постигао је у Сочију пет голова на егзибиционој хокејашкој утакмици с бившим звездама НХЛ.  "Забио" пет комада! Руски председник Владимир Путин дао је пет голова за екипу "Хокејашких легенди" у традиционалном гала мечу аматерске Ноћне хокејашке лиге, у дворани "Велики ледени дворац" у Сочију.

Остали спортови 11.05.2018 | 08:15
Путин ''попустио'', али и пет голова довољно за побједу!
Путин је на мечу, који је већ постао традиционалан, играо у тиму 'Легенде хокеја' поред великих имена тог спорта као што су Павел Буре и Слава Фетисов.

На другој страни су били играчи аматерске Ноћне хокејашке лиге.

Путинов тим победио је са 12:7.

Пет голова колико је постигао је мало по Путиновим стандардима, он је на мечу 2015. постигао осам, а прошле године седам.



Председник Русије постигао је два поготка у првој трећини утакмице, потом у другој имао асистенцију, док је у завршних 20 минута меча затресао мрежу још три пута, за коначан резултат 12:7 у корист Путинове екипе.

Са њим у тиму били су руски министар одбране Сергеј Шојгу, као и олимпијски шампиони Вјачеслав Фетисов, Алексеј Касатонов, Валериј Каменски и Павел Буре.

Голман је, као и у претходним оваквим утакмицама, био гувернер региона Тула Алексеј Дјумин.

Путин је поново носио специјални црвени дрес са бројем 11.

Против Путина су у белим дресовима комбинованог тима Ноћне хокејашке лиге наступили гувернер региона Москва Андреј Воробјов и извршни директор "Норилск никела" Владимир Потањин.

ТАСС подсећа да је Ноћна хокејашка лига, у којој играју ентузијасти овог спорта, основана пре неколико година управо на Путинову иницијативу, а први гала меч одржан је у Москви 2012, када је Путин такође наступио непосредно након председничке инаугурације.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Туњо

11.05.2018 08:34

Смијешно да смјешније неможе бити, Путин постигао 5 голова хахахахахаха,

ОДГОВОРИТЕ