Putin ''popustio'', ali i pet golova dovoljno za pobjedu!

Predsednik Rusije Vladimir Putin postigao je u Sočiju pet golova na egzibicionoj hokejaškoj utakmici s bivšim zvezdama NHL.  "Zabio" pet komada! Ruski predsednik Vladimir Putin dao je pet golova za ekipu "Hokejaških legendi" u tradicionalnom gala meču amaterske Noćne hokejaške lige, u dvorani "Veliki ledeni dvorac" u Sočiju.

Ostali sportovi 11.05.2018 | 08:15
Putin ''popustio'', ali i pet golova dovoljno za pobjedu!
Putin je na meču, koji je već postao tradicionalan, igrao u timu 'Legende hokeja' pored velikih imena tog sporta kao što su Pavel Bure i Slava Fetisov.

Na drugoj strani su bili igrači amaterske Noćne hokejaške lige.

Putinov tim pobedio je sa 12:7.

Pet golova koliko je postigao je malo po Putinovim standardima, on je na meču 2015. postigao osam, a prošle godine sedam.



Predsednik Rusije postigao je dva pogotka u prvoj trećini utakmice, potom u drugoj imao asistenciju, dok je u završnih 20 minuta meča zatresao mrežu još tri puta, za konačan rezultat 12:7 u korist Putinove ekipe.

Sa njim u timu bili su ruski ministar odbrane Sergej Šojgu, kao i olimpijski šampioni Vjačeslav Fetisov, Aleksej Kasatonov, Valerij Kamenski i Pavel Bure.

Golman je, kao i u prethodnim ovakvim utakmicama, bio guverner regiona Tula Aleksej Djumin.

Putin je ponovo nosio specijalni crveni dres sa brojem 11.

Protiv Putina su u belim dresovima kombinovanog tima Noćne hokejaške lige nastupili guverner regiona Moskva Andrej Vorobjov i izvršni direktor "Norilsk nikela" Vladimir Potanjin.

TASS podseća da je Noćna hokejaška liga, u kojoj igraju entuzijasti ovog sporta, osnovana pre nekoliko godina upravo na Putinovu inicijativu, a prvi gala meč održan je u Moskvi 2012, kada je Putin takođe nastupio neposredno nakon predsedničke inauguracije.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Tunjo

11.05.2018 08:34

Smiješno da smješnije nemože biti, Putin postigao 5 golova hahahahahaha,

ODGOVORITE