Нарцис или бизнисмен?!

Роналдо прави анимирану серију о себи! Кристијано Роналдо, фудбалер Реал Мадрида, спрема се да 'избаци' анимирану серију "Стрикер Форце 7" у којој ће његов лик имати главну улогу!

Фудбал 13.05.2018 | 09:00
Нарцис или бизнисмен?!
Роналдо сарађује са компанијама "Грапхиц Индиа" и "ВМС Цоммуницатионс" како би реализовао своју идеју на што више платформи, као што су анимирани стрипови и игрице.

"На исти начин на који фудбал повезује људе широм света, верујем да то раде и познати анимирани ликови и хероји", рекао је Роналдо за "ТМЗ".

Кристијано, у стварном животу, није успео да уради нешто што се очекује од једног анимираног суперхероја – није освојио шпанско првенство, али је са Реалом обезбедио пласман у финале Лиге шампиона, које ће играти против Ливерпула 26. маја у Кијеву.

"Узбуђен сам што ћу моју страст према фудбалу и суперхеројима спојити кроз овај пројекат и представити својим фановима", изјавио је Роналдо.

Остаје нам да се питамо да ли је Роналдо толико заљубљен у себе, па мора да направи и перфектног анимираног лика који ће га представљати, или је једноставно видео добру прилику за бизнис у својој пасији и покушао да је претвори у профит.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар