Narcis ili biznismen?!

Ronaldo pravi animiranu seriju o sebi! Kristijano Ronaldo, fudbaler Real Madrida, sprema se da 'izbaci' animiranu seriju "Striker Force 7" u kojoj će njegov lik imati glavnu ulogu!

Fudbal 13.05.2018 | 09:00
Narcis ili biznismen?!
Ronaldo sarađuje sa kompanijama "Graphic India" i "VMS Communications" kako bi realizovao svoju ideju na što više platformi, kao što su animirani stripovi i igrice.

"Na isti način na koji fudbal povezuje ljude širom sveta, verujem da to rade i poznati animirani likovi i heroji", rekao je Ronaldo za "TMZ".

Kristijano, u stvarnom životu, nije uspeo da uradi nešto što se očekuje od jednog animiranog superheroja – nije osvojio špansko prvenstvo, ali je sa Realom obezbedio plasman u finale Lige šampiona, koje će igrati protiv Liverpula 26. maja u Kijevu.

"Uzbuđen sam što ću moju strast prema fudbalu i superherojima spojiti kroz ovaj projekat i predstaviti svojim fanovima", izjavio je Ronaldo.

Ostaje nam da se pitamo da li je Ronaldo toliko zaljubljen u sebe, pa mora da napravi i perfektnog animiranog lika koji će ga predstavljati, ili je jednostavno video dobru priliku za biznis u svojoj pasiji i pokušao da je pretvori u profit.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar