Ухватили га у крађи и запалили!

Полиција није успјела обуздати побјешњелу руљу која је линчовала човјека оптуженог да је покушао украсти мотоцикл. Скинули су га, претукли, полили бензином и гледали како гори.

Свијет 10.05.2018 | 12:12
Ухватили га у крађи и запалили!
Узнемирујући снимак из мексичког градића приказују ситуацију измаклу контроли у којем је бијесна руља одлучила узети правду у своје руке. 

Човјека осумњиченог за покушај крађе мотоцикла бијесни су мјештани скинули и претукли те потом живог запалили на градском тргу, пише Тхе Сун.

На снимку се види како група бијесних локалаца наизмјенично ударају човјека. Снимак се прекида и поновно наставља се призором запаљеног човјека на тргу, окруженог људима, од којих један мобителом снима догађај. Полицајци који су изашли на терен нису успјели обуздати побјешњелу руљу. 

Преминуо од опеклина

Према изворима Тхе Суна, прије него што су га запалили, полили су га бензином. Власти су објавиле да је човјек преминуо од опеклина.

Полицијска истрага је у току, но засад још није било никаквих хапшења. Државни тужилац Фернандо Валензуела за медије не криви полицијске службенике који на лицу мјеста нису успјели обуздати побјешњелу руљу. Умјесто тога, истакао је да су 'економски проблеми и незапосленост' главни разлози овог шокантног напада.

(Агенције)
 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Десимир

10.05.2018 13:11

Ха..хааа за РС би требало висе цистерни бензина да се запале они сто краду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

10.05.2018 14:38

Ал ме насмија,ало мало би биле цистерне то би требало нелолико танкера са бензином да ми могли полити све лопове у БиХ.

Name

Репл...

10.05.2018 16:10

Код нас је и земља и камен и вода затрована од ове балеге од политицара. .. зато да доде било ко са стране да има одријесене руке да води дрзаву неби успио јер је отров јаааак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1991-2018

11.05.2018 11:57

Код нас би онда био пун регион угљенисаних лешева и пепела од ратних злочинаца до данашњих криминалаца, нарко-дилера, политичара, вехабија, западних и других страних шпијуна, лопова, криминалаца, фанатика...

ОДГОВОРИТЕ