Uhvatili ga u krađi i zapalili!

Policija nije uspjela obuzdati pobješnjelu rulju koja je linčovala čovjeka optuženog da je pokušao ukrasti motocikl. Skinuli su ga, pretukli, polili benzinom i gledali kako gori.

Svijet 10.05.2018 | 12:12
Uhvatili ga u krađi i zapalili!
Uznemirujući snimak iz meksičkog gradića prikazuju situaciju izmaklu kontroli u kojem je bijesna rulja odlučila uzeti pravdu u svoje ruke. 

Čovjeka osumnjičenog za pokušaj krađe motocikla bijesni su mještani skinuli i pretukli te potom živog zapalili na gradskom trgu, piše The Sun.

Na snimku se vidi kako grupa bijesnih lokalaca naizmjenično udaraju čovjeka. Snimak se prekida i ponovno nastavlja se prizorom zapaljenog čovjeka na trgu, okruženog ljudima, od kojih jedan mobitelom snima događaj. Policajci koji su izašli na teren nisu uspjeli obuzdati pobješnjelu rulju. 

Preminuo od opeklina

Prema izvorima The Suna, prije nego što su ga zapalili, polili su ga benzinom. Vlasti su objavile da je čovjek preminuo od opeklina.

Policijska istraga je u toku, no zasad još nije bilo nikakvih hapšenja. Državni tužilac Fernando Valenzuela za medije ne krivi policijske službenike koji na licu mjesta nisu uspjeli obuzdati pobješnjelu rulju. Umjesto toga, istakao je da su 'ekonomski problemi i nezaposlenost' glavni razlozi ovog šokantnog napada.

(Agencije)
 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Desimir

10.05.2018 13:11

Ha..haaa za RS bi trebalo vise cisterni benzina da se zapale oni sto kradu...

ODGOVORITE
Name

Svedska

10.05.2018 14:38

Al me nasmija,alo malo bi bile cisterne to bi trebalo neloliko tankera sa benzinom da mi mogli politi sve lopove u BiH.

Name

Repl...

10.05.2018 16:10

Kod nas je i zemlja i kamen i voda zatrovana od ove balege od politicara. .. zato da dode bilo ko sa strane da ima odrijesene ruke da vodi drzavu nebi uspio jer je otrov jaaaak...

ODGOVORITE
Name

1991-2018

11.05.2018 11:57

Kod nas bi onda bio pun region ugljenisanih leševa i pepela od ratnih zločinaca do današnjih kriminalaca, narko-dilera, političara, vehabija, zapadnih i drugih stranih špijuna, lopova, kriminalaca, fanatika...

ODGOVORITE