Меланија и Трамп се избјегавају

Не спавају заједно, не једу заједно, а између западног крила у којем већи дио дана борави Доналд Трамп и источног крила у којем је најчешће супруга Меланија, “као да постоји невидљиви зид”, казао је за “Вашингтон пост” неименовани извор близак пару.

Свијет 08.05.2018 | 08:42
Меланија и Трамп се избјегавају
Наводно се Доналд и Меланија међусобно избјегавају, чак и у слободно вријеме.

– Заједно проводе врло мало или нимало времена. Када су у Бијелој кући, обично не ручају заједно, а слободно вријеме проводе у одвојеним активностима – казао је извор за “Вашингтон пост”.

Када су у заљеву Мар-а-Лаго, Трамп игра голф и вечера с политичарима или пословним партнерима, а Меланија се држи даље од рефлектора. Још више су се удаљили након недавног скандала с порно звијездом Сторми Денијелс и плејбој зечицом Карен Мекдугал.

Исти извор наводи и да је све више неслагања између Меланије и Трампове кћерке из првог брака, Иванке, која је нешто суздржанија у посљедње вријеме.

Меланијин портпарол Стефани Гришам оповргава наводе из “Вашингтон поста”.

– Осим када предсједник по службеној дужности путује сам, породица већину вечери проводи заједно, а Меланија се фокусирала на улогу мајке и супруге те од уласка у Бијелу кућу и на улогу прве даме. Све о чему пишете, само су гласине – казала је Гришамова, преносе Вијести.ме.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

08.05.2018 07:04

У зивоту све има своју цијену. Мала сељанцица се отиснулау свијет и без сколе пробијала се на једини нацин на који је могла. Сад то има а то и коста. Ево нпр колико је костала њена замрзнута фаца која не мозе и да хоце показати било какву емоцију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кик

08.05.2018 10:28

Вас коментар је пун мрзње зависти и ниподаставања. Гдје сте ви у свом зивоту?

Name

Карадоз

08.05.2018 16:03

Па све зависи како се гледа зивот, ако је неком она идеал успјеха мислим без сколе до врха...ја се извињавам...али је само један нацин за то.