Melanija i Tramp se izbjegavaju

Ne spavaju zajedno, ne jedu zajedno, a između zapadnog krila u kojem veći dio dana boravi Donald Tramp i istočnog krila u kojem je najčešće supruga Melanija, “kao da postoji nevidljivi zid”, kazao je za “Vašington post” neimenovani izvor blizak paru.

Svijet 08.05.2018 | 08:42
Melanija i Tramp se izbjegavaju
Navodno se Donald i Melanija međusobno izbjegavaju, čak i u slobodno vrijeme.

– Zajedno provode vrlo malo ili nimalo vremena. Kada su u Bijeloj kući, obično ne ručaju zajedno, a slobodno vrijeme provode u odvojenim aktivnostima – kazao je izvor za “Vašington post”.

Kada su u zaljevu Mar-a-Lago, Tramp igra golf i večera s političarima ili poslovnim partnerima, a Melanija se drži dalje od reflektora. Još više su se udaljili nakon nedavnog skandala s porno zvijezdom Stormi Denijels i plejboj zečicom Karen Mekdugal.

Isti izvor navodi i da je sve više neslaganja između Melanije i Trampove kćerke iz prvog braka, Ivanke, koja je nešto suzdržanija u posljednje vrijeme.

Melanijin portparol Stefani Grišam opovrgava navode iz “Vašington posta”.

– Osim kada predsjednik po službenoj dužnosti putuje sam, porodica većinu večeri provodi zajedno, a Melanija se fokusirala na ulogu majke i supruge te od ulaska u Bijelu kuću i na ulogu prve dame. Sve o čemu pišete, samo su glasine – kazala je Grišamova, prenose Vijesti.me.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Karadoz

08.05.2018 07:04

U zivotu sve ima svoju cijenu. Mala seljancica se otisnulau svijet i bez skole probijala se na jedini nacin na koji je mogla. Sad to ima a to i kosta. Evo npr koliko je kostala njena zamrznuta faca koja ne moze i da hoce pokazati bilo kakvu emociju?

ODGOVORITE
Name

Kik

08.05.2018 10:28

Vas komentar je pun mrznje zavisti i nipodastavanja. Gdje ste vi u svom zivotu?

Name

Karadoz

08.05.2018 16:03

Pa sve zavisi kako se gleda zivot, ako je nekom ona ideal uspjeha mislim bez skole do vrha...ja se izvinjavam...ali je samo jedan nacin za to.