За Бјелицу се распитују два НБА лигаша!

Али би он да остане у Минесоти! Следи велико спремање Тимбервулфса. . .

Кошарка 04.05.2018 | 12:30
За Бјелицу се распитују два НБА лигаша!
Велико спремање сваког лета промени барем половину НБА екипа практично до непрепознатљивости. Тако нешто, све се чини спрема и газда Минесоте, Глен Тејлор након што је његов тим дошао до првог плеј-офа од 2004, да би испао у првом колу од Брадиних Хјустон Рокетса.

Један од кошаркаша који би због тога могао да промени средину је и Немања Бјелица. Репрезентативац Србије овог лета постаје ограничени слободни агент, а за његове су се услуге већ распитивала два неименована НБА-лигаша, пише Стартрибуне. Српски ас је постао стандардан у првој петорци од фебруара кда је заменио повређеног суперстара Џимија Батлера.

"Не знам шта бих сада рекао, надам се да ћу остати у Вулфсима. Видећемо. Нисмо имали среће да смо већ у првом колу налетели на Хјустон, али у тиму имамо заиста одличну групу људи. Први пут смо након 14 година паузе у плеј-офу. Свиђа ми се овде!", рекао је Бели.

Осим Немање Бјелице, овог лета и Николу Јокића чека слична прича, пошто Денвер Нагетси по сваку цену желе да га задрже, што ће морати добро да "подмажу".

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар