Za Bjelicu se raspituju dva NBA ligaša!

Ali bi on da ostane u Minesoti! Sledi veliko spremanje Timbervulfsa. . .

Košarka 04.05.2018 | 12:30
Za Bjelicu se raspituju dva NBA ligaša!
Veliko spremanje svakog leta promeni barem polovinu NBA ekipa praktično do neprepoznatljivosti. Tako nešto, sve se čini sprema i gazda Minesote, Glen Tejlor nakon što je njegov tim došao do prvog plej-ofa od 2004, da bi ispao u prvom kolu od Bradinih Hjuston Roketsa.

Jedan od košarkaša koji bi zbog toga mogao da promeni sredinu je i Nemanja Bjelica. Reprezentativac Srbije ovog leta postaje ograničeni slobodni agent, a za njegove su se usluge već raspitivala dva neimenovana NBA-ligaša, piše Startribune. Srpski as je postao standardan u prvoj petorci od februara kda je zamenio povređenog superstara Džimija Batlera.

"Ne znam šta bih sada rekao, nadam se da ću ostati u Vulfsima. Videćemo. Nismo imali sreće da smo već u prvom kolu naleteli na Hjuston, ali u timu imamo zaista odličnu grupu ljudi. Prvi put smo nakon 14 godina pauze u plej-ofu. Sviđa mi se ovde!", rekao je Beli.

Osim Nemanje Bjelice, ovog leta i Nikolu Jokića čeka slična priča, pošto Denver Nagetsi po svaku cenu žele da ga zadrže, što će morati dobro da "podmažu".

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar