Жена умрла, због пијаног љекара

Љекар из Врања Небојша С. (47) ухапшен је, јер због пијанства није био у стању да пружи љекарску помоћ жени којој је позлило.

Србија 28.04.2018 | 22:06
Жена умрла, због пијаног љекара
Како сазнајемо, Врањанац Часлав Стојановић, након што је његово жени Перси позлило, позвао је екипу Хитне помоћи како би јој указали помоћ. Екипа је, како сазнајемо, прво каснила, а када су стигли, било је очигледно да је љекар толико пијан да није могао да пружи љекарску помоћ несрећној жени, која је убрзо преминула.

Шокиран оним што се догодило, Стојановић је позвао полицију, која пронашла љекара у болници и коме је, након вађења крви и алкотеста, утврђено да је имао чак 1,5 промила алкохола у крви.

Небојша С. тренутно се налази у притвору, а на терет му се ставља дјело неуказивање љекарске помоћи. О догађају је обавештено и тужилаштво, а наложена је и обдукција преминуле жене, како би се утврдило да ли је узрок смрти непружање љекарске помоћи или не.

(Блиц) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нерад и неморал

29.04.2018 04:48

Ста реци за овако неодговорно понасање насих љекара. Мислим да се морају цесљати неодговорни а за свој неморал и нерад требају добијати одговарајуцу казну. Додјес код зубара или доктора по термину а њега нема нигдје. Кад питас медицинску сестру ста је са доктором она нема појма. Није само овако стање у здравству вец и у полицији и свим другим гранама зивота

ОДГОВОРИТЕ