Žena umrla, zbog pijanog ljekara

Ljekar iz Vranja Nebojša S. (47) uhapšen je, jer zbog pijanstva nije bio u stanju da pruži ljekarsku pomoć ženi kojoj je pozlilo.

Srbija 28.04.2018 | 22:06
Žena umrla, zbog pijanog ljekara
Kako saznajemo, Vranjanac Časlav Stojanović, nakon što je njegovo ženi Persi pozlilo, pozvao je ekipu Hitne pomoći kako bi joj ukazali pomoć. Ekipa je, kako saznajemo, prvo kasnila, a kada su stigli, bilo je očigledno da je ljekar toliko pijan da nije mogao da pruži ljekarsku pomoć nesrećnoj ženi, koja je ubrzo preminula.

Šokiran onim što se dogodilo, Stojanović je pozvao policiju, koja pronašla ljekara u bolnici i kome je, nakon vađenja krvi i alkotesta, utvrđeno da je imao čak 1,5 promila alkohola u krvi.

Nebojša S. trenutno se nalazi u pritvoru, a na teret mu se stavlja djelo neukazivanje ljekarske pomoći. O događaju je obavešteno i tužilaštvo, a naložena je i obdukcija preminule žene, kako bi se utvrdilo da li je uzrok smrti nepružanje ljekarske pomoći ili ne.

(Blic) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nerad i nemoral

29.04.2018 04:48

Sta reci za ovako neodgovorno ponasanje nasih ljekara. Mislim da se moraju cesljati neodgovorni a za svoj nemoral i nerad trebaju dobijati odgovarajucu kaznu. Dodjes kod zubara ili doktora po terminu a njega nema nigdje. Kad pitas medicinsku sestru sta je sa doktorom ona nema pojma. Nije samo ovako stanje u zdravstvu vec i u policiji i svim drugim granama zivota

ODGOVORITE