Лежао мртав 14 сати на шинама

Како преносе британски медији, у лондонском метроу је пронађено тело неименоване мушке особе које је прегажено више од триста пута, након што је радник железнице грешком оценио да се ради о лешу лисице.

Свијет 28.04.2018 | 14:56
Лежао мртав 14 сати на шинама
Тело неименованог мушкараца старог 47 година из Медстона налазило се у тунелу на шинама подземне железнице на потезу између станица Холборн - Расел сквер више од 14 часова.

Како се наводи из истраге, сигурносни систем је алармирао прекидач за искључење око 11.30 часова пре подне, али је радник железнице који је кренуо у претрагу терена мислио да је на шинама видео леш лисице.

Међутим, како су навели, последњи такав случај је забележен пре више од 15. година, због чега су поново изашли на терен и тек тада, после скоро пола дана, нашли су леш човека. Према њиховим рачуницама, преко њега је прешло око триста возова, будући да по једном сату тим правцом саобраћа 28 возова.
 
 Из саобраћајне полиције, као и из потпарол службе транспортне полиције су изјавили да тренутно не могу да дају више информација о случају пошто је истрага још увек у току.

(Блиц/Даилyмаил.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар