Ležao mrtav 14 sati na šinama

Kako prenose britanski mediji, u londonskom metrou je pronađeno telo neimenovane muške osobe koje je pregaženo više od trista puta, nakon što je radnik železnice greškom ocenio da se radi o lešu lisice.

Svijet 28.04.2018 | 14:56
Ležao mrtav 14 sati na šinama
Telo neimenovanog muškaraca starog 47 godina iz Medstona nalazilo se u tunelu na šinama podzemne železnice na potezu između stanica Holborn - Rasel skver više od 14 časova.

Kako se navodi iz istrage, sigurnosni sistem je alarmirao prekidač za isključenje oko 11.30 časova pre podne, ali je radnik železnice koji je krenuo u pretragu terena mislio da je na šinama video leš lisice.

Međutim, kako su naveli, poslednji takav slučaj je zabeležen pre više od 15. godina, zbog čega su ponovo izašli na teren i tek tada, posle skoro pola dana, našli su leš čoveka. Prema njihovim računicama, preko njega je prešlo oko trista vozova, budući da po jednom satu tim pravcom saobraća 28 vozova.
 
 Iz saobraćajne policije, kao i iz potparol službe transportne policije su izjavili da trenutno ne mogu da daju više informacija o slučaju pošto je istraga još uvek u toku.

(Blic/Dailymail.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar