Грозница матурске вечери

На прагу сезоне матурских вечери, матуранткиње увелико припремају шта ће обући И бирају фризере И шминкере. И мали И велики матуранти с истим ентузијазмом приступају овој теми, а ми смо питали И стручњаке какву шминку И фризуру предлажу.

Мода и љепота 28.04.2018 | 12:37
Грозница матурске вечери
Било да су мали или велики, ученике, а посебно ученице завршних разреда средњих И основних школа прати еуфорија матурске вечери. Дјевојке И дјевојчице мјесецима траже адекватну одјећу за тај битан моменат, а када нађу адекватну хаљину труде се да истој прилагоде шминку И фризуру.

Иако је некако правило да се углавном појављују са фотографијама холивудских звијезда са црвеног тепиха И желе такву шминку И фризуру, многе уз консултацију са фризерима И шминкерима нађу идеално рјешење те задовољне одлазе на матурску журку. Стручњаци савјетују да се И ове године препустите у руке професионалцима.


За тинејџере је препорука да не претјерују са шминком, да се труде да испрате своје године, те да се не стиде да пробају нешто ново И да буду другачији, предлаже шминкер Катарина Шубарић


Фризерима И шминкерима очигледно не недостаје маште, И труде се да из године у годину понуде што бољу услугу.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

з

28.04.2018 13:05

Да ли можда познајете некога коме су потребне хаљине са овог профила: хттпс://www.олx.ба/профил/заза222

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

29.04.2018 06:16

БиХ је једна од најсиромашнијих држава у Европи, а колико новца се троши на матурске вечери, то нема ни у Швајцарској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стyлисх

30.04.2018 12:10

Све ради других,да се не би прицало како је неко лосије обуцен на матури...јадног ли тренда.