Groznica maturske večeri

Na pragu sezone maturskih večeri, maturantkinje uveliko pripremaju šta će obući I biraju frizere I šminkere. I mali I veliki maturanti s istim entuzijazmom pristupaju ovoj temi, a mi smo pitali I stručnjake kakvu šminku I frizuru predlažu.

Moda i ljepota 28.04.2018 | 12:37
Groznica maturske večeri
Bilo da su mali ili veliki, učenike, a posebno učenice završnih razreda srednjih I osnovnih škola prati euforija maturske večeri. Djevojke I djevojčice mjesecima traže adekvatnu odjeću za taj bitan momenat, a kada nađu adekvatnu haljinu trude se da istoj prilagode šminku I frizuru.

Iako je nekako pravilo da se uglavnom pojavljuju sa fotografijama holivudskih zvijezda sa crvenog tepiha I žele takvu šminku I frizuru, mnoge uz konsultaciju sa frizerima I šminkerima nađu idealno rješenje te zadovoljne odlaze na matursku žurku. Stručnjaci savjetuju da se I ove godine prepustite u ruke profesionalcima.


Za tinejdžere je preporuka da ne pretjeruju sa šminkom, da se trude da isprate svoje godine, te da se ne stide da probaju nešto novo I da budu drugačiji, predlaže šminker Katarina Šubarić


Frizerima I šminkerima očigledno ne nedostaje mašte, I trude se da iz godine u godinu ponude što bolju uslugu.



BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

z

28.04.2018 13:05

Da li možda poznajete nekoga kome su potrebne haljine sa ovog profila: https://www.olx.ba/profil/zaza222

ODGOVORITE
Name

Danijel

29.04.2018 06:16

BiH je jedna od najsiromašnijih država u Evropi, a koliko novca se troši na maturske večeri, to nema ni u Švajcarskoj.

ODGOVORITE
Name

Stylish

30.04.2018 12:10

Sve radi drugih,da se ne bi pricalo kako je neko losije obucen na maturi...jadnog li trenda.