Тренди сунчане наочаре

Сунце И сунчеви зраци измамили су нас напоље. Лаганије смо обучени И полако се припремамо за љето. Управо са првим зрацима сунца колико год га волимо, покушавамо да заштитимо И очи. Сунчане наочаре су нешто што је обавезно, а последњих деценија су И незаобилазан модни детаљ. Ове сезоне поново су актуелне што веће.

Мода и љепота 26.04.2018 | 12:17
Тренди сунчане наочаре
Што се тиче трендова за прољеће / љето 2018, на модним пистама су се могли видјети најразличитији и уникатни облици, али углавном су сунчане наочаре биле велике - савршене за заштиту очију од љетњег сунца. 

Највећи тренд за 2018. годину је 'Оверсизед' 'оквир. Овај облик је основа у дизајну сунчаних наочара за 2018. годину, зато што лијепо дјелује на лицу и савршено одаје елеганцију и разиграност у исто вриијеме. Ове наочаре су такође помало ретро, па изгледају јако стилизовано.

Поједини дизајнери су креирали 'цат еyе' оквире који су били мало нагнутих углова и оштре, како би се истакли у гомили сунчаних наочара прољеће / љето 2018. Неке наочаре су биле велике, док су друге биле прилично мале, што их је учинило да изгледају оштрије и занимљивије.

Ако Вам једна боја сунчаних наочара није довољна, можда би Вам се свидјели оквири који су направљени у комбинацији од двије или три боје, што је један од трендова сунчаних наочара за 2018. годину.

Изузетак од 'оверсизед' тренда за прољеће / љето 2018 је неколицина оквира који су биле издужене и танке - тренд који су снажно покренули Инстаграм ифлуенсери / модели попут Белле Хадид.

Битлси су бесмртни, а такође су и мале, округле наочаре за сунце популаризовани од стране Јохна Леннона. Видјели смо неколико интересантних наочара инспирисаних овим изгледом као још један од трендова сунчаних наочара за љето 2018.

Иако ово није примарни тренд, неспорно је да четвртасти оквири од прошле сезоне и даље остају тренд на модној сцени .Четвртасти оквири представљају један од трендова за прољеће / љето 2018. за све који воле да изгледају самопоуздано и оштро.

Ако желите да се издвојите и да будете незаборавни гдје год да идете, онда би наочаре са принтом најкреативних дизајнера за прољеће / љето 2018 требале бити ваш први избор.

Оно о чему треба да водите рачуна јесте да сунчане наочаре прије модног имају онај битнији аспекат, а то је ваше здравље, тако да не бисте наијели више штете него користи својим очима, морате водити рачуна да их купујете у оптичарским радњама.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар