Trendi sunčane naočare

Sunce I sunčevi zraci izmamili su nas napolje. Laganije smo obučeni I polako se pripremamo za ljeto. Upravo sa prvim zracima sunca koliko god ga volimo, pokušavamo da zaštitimo I oči. Sunčane naočare su nešto što je obavezno, a poslednjih decenija su I nezaobilazan modni detalj. Ove sezone ponovo su aktuelne što veće.

Moda i ljepota 26.04.2018 | 12:17
Trendi sunčane naočare
Što se tiče trendova za proljeće / ljeto 2018, na modnim pistama su se mogli vidjeti najrazličitiji i unikatni oblici, ali uglavnom su sunčane naočare bile velike - savršene za zaštitu očiju od ljetnjeg sunca. 

Najveći trend za 2018. godinu je 'Oversized' 'okvir. Ovaj oblik je osnova u dizajnu sunčanih naočara za 2018. godinu, zato što lijepo djeluje na licu i savršeno odaje eleganciju i razigranost u isto vriijeme. Ove naočare su takođe pomalo retro, pa izgledaju jako stilizovano.

Pojedini dizajneri su kreirali 'cat eye' okvire koji su bili malo nagnutih uglova i oštre, kako bi se istakli u gomili sunčanih naočara proljeće / ljeto 2018. Neke naočare su bile velike, dok su druge bile prilično male, što ih je učinilo da izgledaju oštrije i zanimljivije.

Ako Vam jedna boja sunčanih naočara nije dovoljna, možda bi Vam se svidjeli okviri koji su napravljeni u kombinaciji od dvije ili tri boje, što je jedan od trendova sunčanih naočara za 2018. godinu.

Izuzetak od 'oversized' trenda za proljeće / ljeto 2018 je nekolicina okvira koji su bile izdužene i tanke - trend koji su snažno pokrenuli Instagram ifluenseri / modeli poput Belle Hadid.

Bitlsi su besmrtni, a takođe su i male, okrugle naočare za sunce popularizovani od strane Johna Lennona. Vidjeli smo nekoliko interesantnih naočara inspirisanih ovim izgledom kao još jedan od trendova sunčanih naočara za ljeto 2018.

Iako ovo nije primarni trend, nesporno je da četvrtasti okviri od prošle sezone i dalje ostaju trend na modnoj sceni .Četvrtasti okviri predstavljaju jedan od trendova za proljeće / ljeto 2018. za sve koji vole da izgledaju samopouzdano i oštro.

Ako želite da se izdvojite i da budete nezaboravni gdje god da idete, onda bi naočare sa printom najkreativnih dizajnera za proljeće / ljeto 2018 trebale biti vaš prvi izbor.

Ono o čemu treba da vodite računa jeste da sunčane naočare prije modnog imaju onaj bitniji aspekat, a to je vaše zdravlje, tako da ne biste naijeli više štete nego koristi svojim očima, morate voditi računa da ih kupujete u optičarskim radnjama.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar