Ништа од Џека и Белотија!

Милан се окреће трећој опцији! Јефтинија варијанта за Росонере.

Фудбал 28.04.2018 | 19:00
Ништа од Џека и Белотија!
Милан је извисио за Лигу шампиона што ће у многоме утицати на пословање клуба у наредном периоду. Без планираних прихода од Лиге шампиона, бомбастичан летошњи прелазни рок од 250.000.000 евра се није исплатио. Поремећени су планови за наредно лето…

Још се не зна каква судбина чека Милан што се тиче власничке струкуре и како ће газда ЈонгхонгЛи до октобра исплатити преко 300.000.000 евра америчком финду Елиот код којег се задужио. Без обзира на епилог те приче, из клуба су већ најавили да за нову сезону неће бити скупоцених појачања као летос и да следи “стезање каиша”.

Миланов план је био да у случају пласман у Лигу шампиона доведе велико име у напад уместо Николе Калинића, а први кандидат је био Андреа Белоти. Спекулисало се да би Росонери могли да плате 60.000.000 евра за велику жељу из Торина, али изгледа да од тога нема ништа. Друга мета је био давнашња жеља Един Џеко. Али он нема намеру да иде из Роме док му траје уговор.

Тако је Милан морао да пређе на план Ц, које је јефтинији али и мање актративан. У фокусу Росонера је сада Луис Муријел из Севиље. Колумбијац је летос прешао из Сампдорије у Севиљу за 20.000.000 евра, али није се баш најбоље снашао. Тек од одласка Монтеле на клупу је мало проиграо и почео да тресе мреже. Укупно је у свим такмичењима до сада дао девет голова, што је испод очекивања.

У Милану размишљају о позајмици Колумбијца чији стил игре више одговара СеријиА . Решетао је мреже у Удинезеу и Смапдорији, па се Росонери надају да би могао да буде права подршка младим нападачима Кутронеу и Андреу Силви.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар