Фрижидер изазвао пожар у кући

У Сувом Пољу код Бијељине синоћ око 22 часа запалила се породична кућа у којој живи 52-годишњи Зоран Атанасовски са својом мајком. Брзом интервенцијом ватрогасаца пожар је брзо угашен чиме су спријечене даље посљедице.

Република Српска 24.04.2018 | 15:01
Фрижидер изазвао пожар у кући
За једно вече судбина се поиграла са Зораном Атанасовским И његовом мајком, са којом живи, када је ватра почела да гута први спрат куће у којој живе захвативши кухињу И ходник…

“Одмах смо звали ватрогасце, брзо су стигли и угасили ватру, тако да се пожар није даље проширио, јако сам им захвалан. Чим су ушли унутра рекли су да је од фрижидера кренуо пожар. И то је баш чудно, никада нисам чуо да се фрижидер запалио…”  каже Зоран који је још у шоку.

Највећа срећа је упркос свему, закључује да нико није повријеђен.

“Мама је примијетила да је почело да гори, ја сам спавао. До тада се већ дим проширио и температура је била велика, па нисам могао изаћи напоље на врата, него преко балкона уз помоћ мердевина које су ватрогасци поставили кад су стигли.”

Напредак који је остварио радећи неколико година у Словениј, улагавши у породичну кућу, сада се изјаловио И живот га враћа неколико корака уназад.

“Данас су ту сви, комшије, фамилија, дошли су да помогну, избацујемо намјештај. Не знам шта ћу даље, сада се ово мора реновирати. Нисмо у завидној финансијској ситуацији, ја не радим, мајка има малу пензију, очеву…видјећемо даље шта и како ћемо,” каже Зоран, видно потрешен. 

И комшије и пријатељи су притекли у помоћ, а из Електро Бијељине породица Атанасовски је добила обећање да ће брзо бити ријешен и проблем струје, које тренутно нема у кући.

БН ТВ

 

Коментари / 0

Оставите коментар