Frižider izazvao požar u kući

U Suvom Polju kod Bijeljine sinoć oko 22 časa zapalila se porodična kuća u kojoj živi 52-godišnji Zoran Atanasovski sa svojom majkom. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je brzo ugašen čime su spriječene dalje posljedice.

Republika Srpska 24.04.2018 | 15:01
Frižider izazvao požar u kući
Za jedno veče sudbina se poigrala sa Zoranom Atanasovskim I njegovom majkom, sa kojom živi, kada je vatra počela da guta prvi sprat kuće u kojoj žive zahvativši kuhinju I hodnik…

“Odmah smo zvali vatrogasce, brzo su stigli i ugasili vatru, tako da se požar nije dalje proširio, jako sam im zahvalan. Čim su ušli unutra rekli su da je od frižidera krenuo požar. I to je baš čudno, nikada nisam čuo da se frižider zapalio…”  kaže Zoran koji je još u šoku.

Najveća sreća je uprkos svemu, zaključuje da niko nije povrijeđen.

“Mama je primijetila da je počelo da gori, ja sam spavao. Do tada se već dim proširio i temperatura je bila velika, pa nisam mogao izaći napolje na vrata, nego preko balkona uz pomoć merdevina koje su vatrogasci postavili kad su stigli.”

Napredak koji je ostvario radeći nekoliko godina u Slovenij, ulagavši u porodičnu kuću, sada se izjalovio I život ga vraća nekoliko koraka unazad.

“Danas su tu svi, komšije, familija, došli su da pomognu, izbacujemo namještaj. Ne znam šta ću dalje, sada se ovo mora renovirati. Nismo u zavidnoj finansijskoj situaciji, ja ne radim, majka ima malu penziju, očevu…vidjećemo dalje šta i kako ćemo,” kaže Zoran, vidno potrešen. 

I komšije i prijatelji su pritekli u pomoć, a iz Elektro Bijeljine porodica Atanasovski je dobila obećanje da će brzo biti riješen i problem struje, koje trenutno nema u kući.

BN TV

 

Komentari / 0

Ostavite komentar