Видео: Стојковић није теже повређен, али...

Голмана Партизана и репрезентације очекује око две недеље паузе због руптуре мишића натколенице другог степена. Можда прескочи и реванш полуфинала Купа. . .

Фудбал 24.04.2018 | 10:45
Видео: Стојковић није теже повређен, али...
Повреда голмана Партизана и репрезентације Србије, која се у недељу догодила у 72. минуту првенствене утакмице против Чукаричког, изазвала је мук на стадиону у Хумској.

Непријатну вест да је први чувар мреже "орлова" морао да напусти терене, уз болну гримасу и уз помоћ лекарске службе, примио је и селектор Младен Крстајић.

Страх од теже повреде био је још већи пошто се Стојковић држао за колено десне ноге.

Далеко, од тога да је повреде безазлена и наивна, али, ипак, не доводи у питање наступ Стојковића на Муднијалу у Русији. И док је Крстајић с олакшањем примио последњу вест, тренер Партизана Мирослав Ђукић суочио се са новим невољама пред одлучујћи меч за финале Купа.

У понедељак је обављен преглед магнетном резонанцом и утврђено је да искусни чувар мреже Партизана има руптуру мишића другог степена и да га чека пауза око две седмице.

Ову вест потврдио је за МОНДО доктор црно-белих Илија Росић. Лекарски тим учиниће све да Стојковића опорави за реванш меч полуфинала Купа Србије против Чукаричког, који се 9. маја игра у Хумској.

Први голман Партизана повредио се после судара са саиграчем Марком Јевтовићем.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар