Video: Stojković nije teže povređen, ali...

Golmana Partizana i reprezentacije očekuje oko dve nedelje pauze zbog rupture mišića natkolenice drugog stepena. Možda preskoči i revanš polufinala Kupa. . .

Fudbal 24.04.2018 | 10:45
Video: Stojković nije teže povređen, ali...
Povreda golmana Partizana i reprezentacije Srbije, koja se u nedelju dogodila u 72. minutu prvenstvene utakmice protiv Čukaričkog, izazvala je muk na stadionu u Humskoj.

Neprijatnu vest da je prvi čuvar mreže "orlova" morao da napusti terene, uz bolnu grimasu i uz pomoć lekarske službe, primio je i selektor Mladen Krstajić.

Strah od teže povrede bio je još veći pošto se Stojković držao za koleno desne noge.

Daleko, od toga da je povrede bezazlena i naivna, ali, ipak, ne dovodi u pitanje nastup Stojkovića na Mudnijalu u Rusiji. I dok je Krstajić s olakšanjem primio poslednju vest, trener Partizana Miroslav Đukić suočio se sa novim nevoljama pred odlučujći meč za finale Kupa.

U ponedeljak je obavljen pregled magnetnom rezonancom i utvrđeno je da iskusni čuvar mreže Partizana ima rupturu mišića drugog stepena i da ga čeka pauza oko dve sedmice.

Ovu vest potvrdio je za MONDO doktor crno-belih Ilija Rosić. Lekarski tim učiniće sve da Stojkovića oporavi za revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, koji se 9. maja igra u Humskoj.

Prvi golman Partizana povredio se posle sudara sa saigračem Markom Jevtovićem.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar