Оштре ријечи капитена Лазића...!

Појединци не знају да играју у Звезди! „Морају да стално имају концентрацију и жељу за победом“ поручио је искусни бек.

Кошарка 24.04.2018 | 10:30
Оштре ријечи капитена Лазића...!
Капитен кошаркашког клуба Црвена звезда Бранко Лазић истакао је да поједини играчи његовог тима још нису свесни где играју,

Са коликом енергијом и са којим приступом Бранко Лазић улази у сваки меч Црвене звезде уверили смо се мноштво пута. У дуелу са Мегом већ у четвртој секунди капитен  црвено-белих завршио је у рекламама, што је одмах показало са којом мотивацијом је започео сусрет.

"Другачије не можемо да играмо. Ако будемо играли без енергије и без концентрације, то онда није Црвена звезда“, рекао је Лазић за Блицспорт.

Додао је да, као најискуснији, својим примером утиче и на остале саиграче да се никада не предају и да имају обавезу да ,,гину” за сваку лопту.

„Доста је младих и нових играча који још увек нису свесни у потпуности где су дошли и за кога играју. Тренутно су у Црвеној звезди, сутра ће бити негде друго, а свуда се тражи исто: енергија и жеља за победом, као и концентрација. То су неке ствари које мораш да имаш како би играо у сваком клубу“.

Капитен је истакао да су се Филип Човић и Алекса Раданов, повратници у црвено-бели дрес, одлично снашли на старту Суперлиге.

„Добро су се уклопили, мада они су дошли из ФМП-а, то је неки исти систем, нема превеликих разлика. Сви се међусобно познајемо и није било проблема што се тиче њиховог уклапања. Остаје им да савладају још неколико техничких ствари око акција и ситних детаља“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар